آشپزی با گوشت شترمرغ
تهیه خورشت قرمه سبزی با گوشت شترمرغ
ارسال شده در
شهریور ۱۳, ۱۳۹۷
در ۱۰:۲۱ ق.ظ
توسط هادی شیرزاد / No Comments
مواد اولیه :
گوشت ران شترمرغ – ۴۰۰ گرم
لوبیای چیتی – ۳/۲پیمانه
سبزی قرمه شامل (تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله) – ۷۰۰ گرم
برنج – چهار پیمانه
سیر تازه – دو حبه بزرگ
لیموعمانی – چهار تا پنج عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
پیاز بزرگ – یک عدد
طرز تهیه:
سبزی را خوب سرخ میکنیم، یعنی آنقدر باید سرخ شود تا روغن بیاندازد. لوبیا چیتی را حداقل چهار ساعت قبل خیس و پیاز را خرد میکنیم و با روغن کمی تفت میدهیم تا پیاز طلایی شود. در این هنگام سیر، پیاز و گوشت را میافزاییم و در روغن تفت میدهیم. زردچوبه و فلفل را هم اضافه میکنیم و بعد از آن لوبیا و آبرا افزوده و در قابلمه را میگذاریم و صبر میکنیم تا گوشت با حرارت متوسط بپزد. بهتر است بدانید زمان پخت گوشت شترمرغ کمی بیشتر از گوشت گوساله است. پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده را میافزاییم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد و جابیفتد، در اواخر پخت، لیموها را شسته و چند سوراخ میکنیم سپس به خورش نمک اضافه میکنیم و با حرارت بسیار کم میگذاریم خورش جابیفتد، برنج را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و دم میکنیم.