شتر مرغ از سال ۱۸۶۰ در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آغاز گردید و سپس در سایرنقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر مرغ انجاممی شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده نموده و در امرپرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی پارامترهای تولیدی،جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با موفقیت هایی دراین زمینهبوده است. به طور کلی از کلیه اجزای این پرنده استفاده می شودشترمرغ درسن ۱۰ تا ۱۴ ماهگی کشتار می گردد و در این سن حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم وزن دارد. گوشت حاصل از این پرنده بیشتر از قسمت ران می باشد که در حدود ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرماست. همچنین پوستی به مساحت ۳/۱ تا۵/۱ متر مربع استحصال می گردد.